Fesztivál divat tippek tetőtől-talpig! Ereszd szabadjára a kreativitásod, inspirálódj!

A fesztiválok a nyár elengedhetetlen részét képezik. Köböl Anita, Frank Patrícia és Szwajkovszky Veronika ezúttal, egy kötetlen beszélgetés keretein belül nyújtanak iránymutatást a megfelelő szett összeállításához! További videókért iratkozz fel a bevásárlóközpont csatornájára!

Frank Patríciáról

Több, mint 16 éve stylist-ként dolgozik, először televíziós műsorokban dolgozott, melyek keretein belül öltöztette a hazai hírességeket, majd mindezek után néhány évvel ezelőtt váltott és hasznos, önbizalomnövelő tanácsokkal látja el a civil hölgyeket. Segít megtalálni az önazonos stílust, melyek azok az alapruhadarabok, amiknek minden ruhatárban ott van a helye.
Friss édesanyaként, azzal szembesült, hogy gondot okoz az anyukáknak a munka világába való visszatérés, illetve az is, hogy a testük a terhesség által megváltozik. Ezért szolgáltatásait kibővítette, kifejezetten anyukáknak szóló programmal; öltözködésükkel és megjelenésükkel hogyan nyerhetik vissza önbizalmukat.
Saját social média felületein is igyekszik rendszeresen hasznos tanácsokkal ellátni követőit, outfit posztokon keresztül mutatja be, hogy a különböző alkatoknak és színtípusú hölgyeknek melyek az előnyös ruhadarabok és viseletek. Web oldala: http://stylistszolgaltatas.hu/

Köböl Anitáról

10 éve tevékenykedik televíziós műsorvezetőként, a mindig kíváncsi természete vitte előre ezen a pályán és az életben is. A munkája miatt a megjelenés számára rendkívül fontos, de igazán  30 éves korára talált rá önmaga stílusára.
Ebben óriási segítségére volt az az inspiráló közeg, amiben nap, mint nap dolgozott. A sport és az egészséges életmód mindig is részese az életének.
Számára a mozgás életforma, egy szelep, amin át a felgyülemlett stresszt és feszültséget kiengedheti magából, cserébe feltölti és rengeteg energiája lesz tőle.
2020-ban született meg kislánya, akivel ketten élik a mindennapjaikat. Anitának hihetetlenül fontos, hogy 100%-ot tudjon nyújtani, mind a munkában és mind a magánéletében. Ezért is tartja fontosnak azt, hogy megtalálhassa az egyensúlyt, hogy kislánya mindig számíthasson rá.
Mint mindenkinek egy nap neki is csak 24 órából áll, ebbe kell sűrítenie az anyai és a munkával kapcsolatos teendőit.

Szwajkovszky Veronikáról

Veronika szenvedélye a fényképezés. Már gyermekkora óta érdeklődött a fotográfia iránt, amikor megvette élete első gépét és a kezében tartotta, már akkor tudatosult benne, hogy soha többé nem szeretné letenni. Számára ez egy hivatás, ami örömet okoz neki, lehetősége van maradandót alkotni, kihasználhatja tehetségét és ezzel elégedetté teheti önmagát is. Szakterülete a portrék és a divatanyagok készítése. Nagyon szereti a sokszínűséget és azt is, hogy minden nap új emberekkel ismerkedhet meg köszönhetően szakmájának. Ahol találkozhatsz Veronika fotóival: https://corvinplaza.hu/corvinas/