Rossmann

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 09:00-20:00

Szombat 09:00-20:00

Vasárnap 10:00-18:00

Kapcsolat

Nincs megadva

Az üzletről

A Rossmann Magyarország Kft. az egyik legdinamikusabban fejlődő drogéria-parfüméria hálózat Magyarországon.
Egyre bővülő választékunk közül, jelenleg 12.000 termék, több mint 2000 saját márkás termék érhető el, melyek remek választást kínálnak mindazoknak, akik első osztályú minőséget keresnek kedvező áron. A sajátmárkás termékek között megtalálhatók az áruválaszték fő elemei, mint például női és férfi kozmetikumok, hajápolók, napozószerek, gyermekkozmetikumok, pelenkák, női higiéniás termékek, tisztálkodó szerek, háztartási eszközök.
2014 decemberétől már elérhető webshopunkban enerBio teljes szortimentünk, mely 350 terméket ölel fel. A választék teljes mértékben megfelel az EU bio élelmiszerekre vonatkozó irányelveinek, minden terméke ökológiailag ellenőrzött termelőtől származik és géntechnikailag nem módosított alapanyagokból készül.
Szintén újdonság a Németországban már bizonyított Rival de Loop Young dekorkozmetikai termékcsoportunk, mely a legmodernebb, legkényelmesebb bőrápolási megoldásokat, dekorlehetőségeket nyújtja.
2012-ben indítottuk el Webshopunkat, amelyben folyamatosan bővül az elérhető termékek köre és Magyarországon egyedülálló országos kiszállítással büszkélkedik.
Szintén 2012 –ben indítottuk útjára Baba programunkat, mely azóta is népszerűségnek örvend a kismamák körében, hiszen havonta megújuló akciókkal segítjük a háztartásokat.

Elfogadott fizetési eszközök

Nincs megadva

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk

Nincs megadva