Balance

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 09:00-20:00

Szombat 09:00-20:00

Vasárnap 10:00-18:00

Kapcsolat

+36 20 406 4245

balance.zalaegerszeg@gmail.com

Az üzletről

A BALANCE egy olyan márka, amely a megszokottnál jóval szélesebb vásárlói kört céloz meg termékeivel.
A fiatalos és komoly elegancia harmonikusan párosul az üzletekben a legmerészebb és extrémebb ruhadarabokkal. A Balance segítségével megtalálhatjuk az öltözetet egy üzleti megbeszélésre, a kedvesünkkel eltöltendő romantikus vacsorához, a teraszos estékhez és nem utolsó sorban a feledhetetlen bulizáshoz.

BALANCE 2000 óta van jelen Magyarországon. Célcsoportja a 18-45 éves igényes férfiak, akik nem címkét akarnak vásárolni, hanem minőségi, márkás ruhadarabot.

A BALANCE három fő stílusirányzatot követ:

ELEGANT: a vásárlók kifejezetten keresik a megszokottól eltérő, különleges, rafinált szabásvonalú ingeket, amely a BALANCE-nál kapható a legnagyobb választékban és a legjobb ár-érték arányban. A szezon nagy slágere lehet a már bevezetésre került öltöny és zakó kollekció. Különleges anyagokból, egyedi vonalvezetéssel készülnek. Megtalálható a slim-fit rövid fazonú zakó mellett a hagyományos szabású öltöny is.

JEANS: a megfizethető árú márkás farmerek a gerincét adják az őszi-téli szezon forgalmának, mindig a legújabb trendet követve, de figyelve a konzervatívabb irányzatot kedvelők igényeire is.

CASUAL: a tipikus hétköznapi viselet ami kényelmes, alapanyaga 100% pamut, visszafogottan sportos, a laza stílus kedvelőinek, mindig az aktuális trendek színeit követve.

Elfogadott fizetési eszközök

Nincs megadva

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk

Nincs megadva