hello Hölgyek

Kísérd végig Agárdi Szilvi egy napját…

Zalaegerszegen jött világra, születése óta látáskárosult. Szilvi saját csatornáin keresztül szeretné megmutatni a nagyközönségnek, hogy hogyan telnek napjai és milyen megpróbáltatásokon megy keresztül nap, mint nap.

Agárdi Szilviről

Agárdi Szilvia, esélyegyenlőségi aktivista, énekesnő

Zalaegerszegen jött világra, születése óta látáskárosult. Közgazdasági szakközépiskolába járt Keszthelyre, ahol marketinget tanult.
Gyermekkora óta énekel, melyet nagyon komolyan gondol a jövőjére nézve is, ezért mindig megpróbálja a maximumot kihozni magából.
2012-ben bejutott The Voice c. tehetségkutatóműsorába, ami által országos ismertségre tett szert.
A műsor után Pál Dénessel közösen előadott Szíveddel láss című daluk bekerült az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatójába.
Azóta Szilvia szólóban folytatja munkáját, Aranyharang díjat kapott. 2014-15-ben a Vodafone Főállású angyalává választották, interaktív előadásokat tartott országszerte.
2015-ben Krakkóban a Nemzetközi dalfesztiválon elhozta az első helyezést az It is Love c. dalával, majd 2016-ban ismét bejutott A Dal című műsorba.
Mindezek mellett 2019-ben diplomát szerzett közgazdász emberi erőforrások tagozatán HR szakon.
2021-ben az Origami Bikini katalógus modellé választották.
Szilvi saját csatornáin keresztül szeretné megmutatni a nagyközönségnek, hogy hogyan telnek napjai és milyen megpróbáltatásokon megy keresztül nap, mint nap.